Om BIMI

Hejsa og velkommen

Jeg har længe været læser af alle mulige slags aggregatorwebsteder på engelsk, men det var først for nylig, at det slog mig – hvorfor i alverden ikke at starte et dansk websted med en lignende tilgang?!

I øjeblikket er det bare mig, der bidrager med materiale. Men det vil jeg gerne ændre på, jeg vil gerne have, at dette skal være en bruger-genereret ressource, og jeg vil have, at du også siger din mening.

Sæt dig venligst i kontakt via kontaktformularen og fortæl mig lidt om dig selv, hvad du kan lide at skrive om og måske endda idéen til din første artikel eller færdige tekst, hvis du har det.

Jeg ville så tage det derfra, men dybest set vil jeg, hvis jeg føler, at du har noget at tilbyde (hvilket jeg er sikker på, du har) vil jeg være mest glad for at byde dig velkommen ombord.

Hvis du bare er tilfreds med at smutte forbi for et lille besøg, skal du dog også være velkommen til enhver tid og føle dig fri til at dele / fortælle dine venner.

Jeg håber, du kan lide stedet og håber, at det vil blive bedre og bedre med hjælp fra eksterne bidragydere. Kom bare med og lad os få det gjort!

Mange hilsner allesammen

Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 3 =